Väldigt aktiv dag

Började dagen med att jag blev utringd då jobb. Det blev dag 2 nu med endast 4timmars sömn. Trots sömbrist så har jag inte kännt mig speciellt trött. Idag valde jag dock att ta en tupplur innan jag drog iväg på gymmet. Kändes som att man inte fick så mycket gjort fast än man var och tränade 50min. Efter gymmet så blev det att fara ut med vovven då jag inte skulle hinna det senare. Blev en skidtur på ca 6.9km och man känner att kroppen var öm sen gårdagens fyspass. Bara att kämpa på och tacka att vovven är en draghund och hjälper till mer än gärna. 
 
Direkt efter skidturen drog jag till stallet. Det var egentligen meningen att jag skulle hoppa idag men det blev ett dressyrpass på planen istället. Zeke var en krutburk och ville gärna springa på lite. Fick arbeta på extra för att få han i ett bra med lungt tempo. Som vanligt var har väldigt lydig och kämpade på bra. 
 
Just nu ligger jag i sängen, äntligen säger jag bara. Ska vila upp mig inför morgondagens fotbollsträning. Det är bra att inte ha allt för mycket träningsvärk då månadens challenge är 90 grader. Passade även på att ta ett nytt rekord som ligger på 10min och 15sek. Lär nog inte klå det på ett bra tag iaf, haha.
 
Hoppas ni har haft en bra dag för det har jag!
 
 
 
 





Ellen - tävlingsryttare

Så fin häst du har! :)

Svar: Tack! :) din är inte så pjåkig heller!
ppoweritup.blogg.se

Följare?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo