Kåge

Hejsan! Som ni kanske redan vet från förra inlägget så gick tävlingen bra. Jag var orolig att mitt järnrör (zeke) inte skulle gå att svänga eller att han inte skulle vela hoppa. Som vanligt oroade jag mig i onödan. Han var hur fin som helst även han inte kom ner och jobbade som han brukar. Han gick och svänga och han lyssnade kanonbra!
 
I 90cm klassen var han lugn och cool. Jag var inte särskilt nervös, för det brukar jag inte vara. Han gick fint runt hela banan och valde att hoppa stort. I vissa lägen fick jag driva på han så vi inte skulle hamna i ett undertempo. Jag som är van att bromsa pojken. Hela rundan kändes bra och vi blev felfria!
 
I 1m klassen hade han växlat upp några växlar och gasade på enormt. Jag fick hålla in honom istället för att driva som i förra klassen. Han var snäll och böt galopp överallt så det slapp jag ckså tänka på. Bara styra mot hinderna så skötte han det mesta. Tyvärr fick vi med oss ett pet på 4de hindret då det gick lite fört och vi kom för nära. Men vem bryr sig, innte jag iallafall. Jag är supernöjd!!
 
 
 
Nästa tävling blir om 2 veckor i Skellefteå. Vi får se om jag startar en 1m och 1.10m på fredag eller en 1.05m på lördag. Jag kanske även far dit båda dagarna. Vi får helt enkelt se. :)
 
//Miina